Een Volvo EX30 als bedrijfswagen? Het kan gewoon!

Een elektrische bedrijfswagen voor iedere ondernemer

Volvo heeft met de introductie van de volledig elektrische EX30 Cargo een innovatieve stap gezet voor de bedrijfswagenmarkt. Deze compacte, maar krachtige bedrijfswagen biedt een flexibele en duurzame oplossing voor zowel kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) als grote bedrijven. Of je nu onderhoud uitvoert, klanten bezoekt of kleine materialen vervoert, de Volvo EX30 Cargo biedt precies wat je nodig hebt.

volvo-ex30-cargo

Waarom kiezen voor de Volvo EX30 Cargo?

De EX30 Cargo is niet zomaar een elektrische auto; het is een alles-in-één bedrijfsoplossing. Volvo speelt in op de vraag naar duurzame mobiliteit en biedt een voertuig dat voldoet aan de strengste milieueisen. Bovendien zorgt de flexibele ombouw ervoor dat het voertuig eenvoudig is aan te passen naar specifieke bedrijfsbehoeften, zonder verlies van restwaarde.

Met de EX30 Cargo combineert Volvo de betrouwbaarheid van hun populaire EX30 model met de functionaliteit van een bedrijfswagen, en dat allemaal op één factuur.

Efficiënt alternatief voor traditionele bedrijfswagens

Volvo’s EX30 Cargo biedt bedrijven een aantrekkelijk alternatief voor de kleinere bedrijfsvoertuigen (LCV’s) die we gewend zijn. Dit model is ontworpen met oog voor efficiëntie en flexibiliteit. Bedrijven hebben vaak een voertuig nodig dat voldoende ruimte biedt voor het vervoeren van gereedschap en kleine materialen, zonder dat het een groot, onhandig rijdend magazijn wordt.

De EX30 Cargo voldoet aan die behoefte en is met name aantrekkelijk voor middelgrote en grote bedrijven die actief zijn in sectoren zoals onderhoud, inspectie en klantbezoeken. Het voertuig biedt niet alleen voldoende laadruimte, maar behoudt ook de voordelen van een personenauto: comfort, wendbaarheid en lage operationele kosten.

EX30 Cargo

Klaar voor de toekomst: milieuzones en wetgeving

De bedrijfswagenmarkt staat voor grote veranderingen. Nieuwe milieuwetgeving, zoals strengere milieuzoneregels en de geplande verhoging van de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) per 1 januari 2025, maakt het voor bedrijven steeds moeilijker om te kiezen voor traditionele verbrandingsmotoren. Dieselwagens worden bijvoorbeeld gemiddeld 33% duurder door de verhoging van de BPM.

Daarnaast hebben elektrische bedrijfswagens vaak te maken met beperkingen zoals een kortere actieradius en langere laadtijden. Toch biedt de Volvo EX30 Cargo een oplossing voor veel van deze uitdagingen. Met een lagere total cost of ownership (TCO) en zero-emissie voldoet deze elektrische bedrijfswagen aan de steeds strengere milieueisen, wat bedrijven helpt hun CO₂-uitstoot te minimaliseren en te besparen op kosten op de lange termijn.

zero-emissie-zones-kentekencheck-fleximo
ex30-cargo-ombouw-volvo

Flexibele en modulaire opbouw

De grote kracht van de EX30 Cargo ligt in zijn modulaire opbouw. Volvo biedt de mogelijkheid om het voertuig aan te passen aan de specifieke wensen van de klant. De ombouw omvat onder andere het verwijderen van de achterbank, het installeren van een vlakke laadvloer en het blinderen van de achterramen. Daarnaast kunnen bedrijven kiezen voor aanvullende opties zoals veiligheidsnetten, tussenschotten en op maat gemaakte ladesystemen.

Deze flexibiliteit betekent dat de EX30 Cargo niet alleen functioneel is als bedrijfswagen, maar ook eenvoudig weer kan worden omgebouwd tot een personenauto. Dit zorgt ervoor dat de restwaarde van het voertuig behouden blijft, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.

Transparante prijs en snelle levertijd

Volvo biedt de EX30 Cargo aan tegen een transparante en concurrerende prijs. De ombouw van de EX30 kost € 2.238,34 exclusief btw, inclusief montage. Zonder montage bedraagt de prijs € 1.661,16 exclusief btw. Optionele accessoires, zoals sjorogen en bindrails, kunnen naar wens worden toegevoegd.

Voor bedrijven die graag de mogelijkheden van de EX30 Cargo willen ervaren, zijn er al demonstratiewagens beschikbaar. Hiermee kunnen ondernemers zelf ontdekken hoe deze innovatieve bedrijfswagen hun zakelijke mobiliteit kan verbeteren.

volvo-ex30-ombouw-cargo

Volvo EX30 Cargo: de toekomst van zakelijk rijden

Met de Volvo EX30 Cargo introduceert Volvo een bedrijfswagen die perfect aansluit op de behoeften van de moderne ondernemer. Deze elektrische bedrijfswagen combineert duurzaamheid met flexibiliteit, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. Of je nu werkt in de onderhoudssector, klantbezoeken aflegt of kleine materialen vervoert, de EX30 Cargo biedt een toekomstbestendige oplossing die voldoet aan de strenge eisen van vandaag en morgen.

Klaar om de stap te maken naar duurzaam zakelijk rijden? De Volvo EX30 Cargo staat voor je klaar!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken